Nyt showroom i Vanløse

Oplev møblerne, der skaber det unikke arbejdsmiljø

Indretningen af arbejdspladsen er afgørende for både en virksomheds identitet og for medarbejdernes trivsel og produktivitet. Hos KITO & Co hjælper vi dig og din virksomhed med møbelløsninger, der er med til at skabe det unikke arbejdsmiljø.

Møbler i et funktionelt design

I vores nye showroom på Godthåbsvej 177 i Vanløse kan du opleve nogle af vores indretningsløsninger, som vi leverer i samarbejde med nogle af markedets førende møbelbrands og arkitekter. Prøv, se, føl og mærk møblerne, der kan være med til at definere din virksomhed og øge trivslen blandt medarbejderne i hverdagen.

Kom med til indvielsen af vores showroom

Vores nye showroom indvies d. 21. marts med en åbningsreception fra kl. 14.00-17.00. Kig forbi til en hyggelig eftermiddag og få indblik i nogle af vores unikke designløsninger. Vi sørger for lidt mad og drikke til alle tilmeldte.

Tilmeld dig åbningsreceptionen i formularen her.

Hvor mange ønsker I at deltage? *

Læs vores persondatapolitik.