Invitation til event om nudging

Torsdag d. 19. sep. kl. 13.00-16.00, kan du hos KITO & Co opleve nudging, når det er bedst

Hvordan undgår man at beslutninger på arbejdspladsen tages i bobler? Eller hvordan undgår man forstyrrelser på et storrumskontor? Vi ved godt, at du sikkert allerede er god til arbejdet med indretning og arbejdsmiljø, men vi vil give dig forudsætningerne for at blive endnu bedre. Derfor inviteres du til vores event om nudging.

Nudging og det gode arbejdsmiljø

Vi har inviteret ekspert i nudging, Pelle Guldborg Hansen, til at fortælle om sin store fascination og erfaring i, hvordan den menneskelige adfærd kan påvirkes med nudging. Med oplægget får du indsigt i, hvad nudging er og ikke mindst, hvordan det kan bruges til indretning af arbejdsmiljøer.

Om Pelle Guldborg Hansen

Pelle er en af verdens ledende forskere inden for nudging med særlig interesse i adfærd på arbejdspladsen. Pelle har holdt 500+ oplæg i hele verden og har samarbejdet med nogle af landets største arbejdspladser som Mærsk, LEGO, ISS og Aarhus Kommune om at skabe adfærdsforandring via nudging og adfærdsdesign.

Kom med til vores event

Eventet finder sted i vores showroom på Godhåbsvej 177 i Vanløse, torsdag d. 19. september kl. 13.00-16.00. Tilmeld dig arrangementet via formularen og kom med til en inspirerende eftermiddag om nudging og arbejdsmiljø.

Læs vores persondatapolitik.