Engelbrechts mødestole nøje udvalgt

Til en af vores gode kunder, som driver mødecenter sideløbende med deres andre aktiviteter, har vi leveret 250 stk. polstrede mødestole model Chairik fra Engelbrechts. Alle med armlæn og koblingsbeslag. I starten af projektet gennemgik vi en række forskellige mødestole med facilityfolk, mødebookere og andre relevante medarbejdere hos kunden, således at alle parametre blev vurderet inden den endelige kravspecifikation var klar.

Chairik mødestolen er leveret på medestel således at stabling er gjort let, og koblingsbeslaget er leveret som løst tilbehør. Koblingsbeslaget kan monteres på både forkant og bagkant, enkelt og let. Chairik stolen er leveret med fuldpolstret skal og armlæn for at øge siddekomforten. Stolen er betrukket med Fiord fra Kvadrat, som er et særdeles slidstærkt stof der samtidig er behageligt at sidde på. Til alle stolene er leveret stolevogne med plads til 20 stole på hver vogn. Stolevognene gør den daglige håndtering og opbevaring til en leg.

Har Du tanker om at skifte mødestole eller kantinestole kommer vi gerne forbi og hjælper med at konfigurere hvilken stol der passer til jeres behov.