Partnere

Vi har dygtige samarbejdspartnere


Vi leverer mere end indretningsløsninger

Vi ved, at der i forbindelse med indretning af nye eller eksisterende lokaler kan følge behov for andre ydelser med. Om det er flytning, nedpakning, bortskaffelse af møbler eller behov for succesfuld forandring gennem forandringsledelse, kan vi hjælpe med formidling til en af vores dygtige samarbejdspartnere.

Human Univerz er ledende inden for forandringsledelse og guider dig og din organisation sikkert og effektivt gennem jeres forandring, så I kan skabe de resultater, I ønsker. Uanset om du har brug for konsulentressourcer, rådgivning, kurser eller workshops, får du altid håndgribelige metoder og værktøjer, som du kan sætte i spil med det samme.

Human Univerz har massiv erfaring med diverse processer ifm. flytning – blandt andet flytning til nye bygninger – samt implementering af modern workplace og free seating.

Genbrug

KITO & Co. har fokus på bæredygtighed, og har samarbejdspartnere med samme fokus.

En af dissse er KEEPR som ønsker at give brugte og frasorterede designmøbler og boliginteriør et hjem. Blandt andet stole, vaser eller lamper som kan være 2. sorteringsmøbler med en afvigelse i farvenuance, møbler fra tidligere kollektioner, der ikke passer ind i næste kollektions trend eller udstillingsmøbler fra showrooms med mindre brugsspor.

KEEPR ønsker at sætte flere smukke, frasorterede designmøbler i cirkulation og gøre godt design tilgængelig for endnu flere mennesker.

Det kan vi kun bakke op om!

Læs mere