Udtalelser


Uden tilfredse kunder, har vi ingen berettigelse..

Hos KITO & Co arbejder vi hver dag for at skabe de bedste resultater for, og sammen med, vores kunder. Vi ved, at det bedste resultat opnås ved at være “tæt på hinanden”. Derfor er vores fokus at være tilgængelige og fleksible så vi sammen følges bedst i mål.


Attraktivt tilbud Morten Uttrup Teknisk Chef Q8 Danmark A/S

’’Som led i indretningen af Q8’s nye hovedkontor i Ørestaden blev møbelleverancen udbudt og KITO’s tilbud valgt som det mest attraktive.

Samarbejdet blev en rigtig god oplevelse, hvor vi havde glæde af Kims fornemmelse for at efterkomme vores behov uden tilsyneladende hensyn til egne interesser. Dialogen med Kim har været nem og ukompliceret og vi har haft glæde af hans kreative inputs til imødekommelse af vores ønsker om bl.a. bæredygtige løsninger. Møblerne blev leveret til tiden med solid opfølgning både fra montørernes og Kims side.”

Morten Uttrup,  Teknisk chef, Q8 Danmark A/S


TillidPeter Rasmussen - Senior Finance Manager

’’Tillid er afgørende for mig når jeg vælger leverandør. Efter et indledende møde med Torben følte jeg mig tryg ved at Kito kunne hjælpe os med projekt ’’flyt til nyt kontorlejemål”. Projektet omfattede bl.a. indretningsforslag for det nyelejemål, indkøb af manglende inventar og møbler, koordinering af den fysiske flytning, bortskaffelse af overskydende inventar fra gammelt lejemål, montering af loftslamper i nyt lejemål, diverse snedkerarbejde samt handyman service. Alle opgaver blev udført tilfredsstillende og vi kan kun anbefale Kito til denne type af projekter”

Peter Rasmussen, Senior Finance Manager, Danes Worldwide


Tilfredshed

’’Vi er fuldt ud tilfredse med vores samarbejde med KITO & Co”

Nicoline Øhlenschlæger Villadsen, Clever


Service

’’KITO & Co. leverer til tiden, og vi har et godt samarbejde. Vi forventer god service, og spændende løsninger til en konkurrencedygtig pris – det får vi”

Flemming, MSD/Sodexo


Respons

’’Kim kommer forbi når der er behov, og respons er super god. Samtidig er KITO & Co. også konkurrencedygtig på priser ”

Birger Larsson, Krüger A/S


Know how

’’Jeg handler med KITO & Co. på grund af deres know how, og fordi servicen og kvaliteten altid er i orden”

Henrik Ramlov Hansen, ELCON


Nærvær

’’Jeg handler med KITO & Co., da jeg vægter nærvær og tilgængelighed højt. At jeg altid kan få fat i Torben, og at han svarer hurtigt, giver tryghed og er et plus”

Frank 

 

Besøg os


Oplev vores mange produkter og løsninger i vores showroom

Du er også altid velkommen til at besøge os i Interior Post’s indbydende showroom på Jyllingevej i Vanløse og se, hvordan møblerne kan komme til live i et hyggeligt arbejdsmiljø. Det kan være en god idé at ringe og lave en aftale på forhånd, så vi er på adressen, når du kommer.