Betingelser

Betingelser ved tilmelding

Ved at klikke på ”Tilmeld dig her”, accepterer jeg, at KITO & Co må sende mig elektronisk post i form af e-mails, sms og mms omkring løsninger, produkter, pressemeddelelser, invitationer til messer og markedsføring, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

KITO & Co må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som KITO & Co allerede har eller får fra anden side, også fra eksempelvis cookies fra KITO & Cos hjemmesider og sociale medier, til blandt andet at lave en profil, der kan målrette henvendelser til mig.

KITO & Co må dele data om mig og mine aktiviteter internt i koncernen og må benytte sådan information til at sende mig elektronisk post samt kontakte mig med indhold, der er tilpasset min profil.

Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke pr. e-mail eller ved afmeldingslinket i nyhedsbrevene.

Såfremt der kommer andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må KITO & Co benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Klik her for at se KITO & Cos persondatapolitik, og få information om de data KITO & Co har om dig, og få mulighed for at opdatere dine data.